Vér : félvér Kor : 28 Csillagjegy : Nyilas Státusz : Mágikus Katasztrófák és Balesetek Főosztály alkalmazottja Párt : EEP Családi állapot : Nem tudom Karakterlap : Az emlék vesztett Zene : I'm Only Human
Kedd Ápr. 21, 2015 10:20 am
Rachel Eloise [Scorsone]Turner
Becenevem:
Rach, Miss Morris
Nemem:
nő
Korom:
28 év
Születési évem:
1977
Csillagjegyem:
Nyilas
Végzettségem:
Valami varázslóképző iskola
Munkahelyem:
Mágiaügyi Minisztérium Mágikus Katasztrófák és Balesetek Főosztályán
Státuszom:
Mágikus Katasztrófák és Balesetek Főosztálya alkalmazottja
Házam:
-
Fészkem:
-
Politikai elkötelezettségem:
EEP(/ RFC)
Oldalam:
világos / sötét
Családi állapotom:
Nem tudom, talán házas
Patrónusom:
Thesztrál
Pálcám:
Kőris, egyszarvúszőr, 10 hüvelyk
Vérem
Félvér ebben biztos vagyok, de lehet, hogy mégsem az vagyok.
Édesapám,
Nem tudom ki volt, szívesen elmondanám azt, hogy ki volt és milyen volt a kapcsolatunk.
Édesanyám
ha emlékeznék rá, akkor mesélnék róla is.
Nővérem, húgom, bátyám, öcsém
Remélem volt egy testvérem, mert a nagy családot szeretem.
Férjem
Ha voltam már állapotos és szültem is gyereket akkor férjem is volt remélhetőleg. Őt sem ismerem.
Gyermeke(i)m
A Mungoban megállapították, hogy szültem már vagyis egy gyermekem biztos van. Nem ismerem őt sem.
Mottóm
Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után.
Amortentiám
Juhar szirup
Különös jellegzetességem
Nincsenek a múltamról emlékeim, én vagyok Rachel Morris
Ami megnyugtat
A csend és a nyugalom körülöttem
Ami boldoggá tesz
egy kedves dicsérő szó, vagy éppen az elismerések
Ami bosszant
hogy nem tudom ki vagyok és az hogy bármire is próbálok emlékezni, nem tudok.
Ahol jól érzem magam
kellemes környezetben mindig jól érzem magam.
Hobbim
regényeket olvasok és önkéntes munkát végzek.
Rossz szokásaim
Mások dolgába beleütni az orromat.
Titkaim
Nem sok van, vagyis nincsenek.
Legnagyobb félelmem
Kiderül, hogy csúnya dolgokat csináltam, pedig tudom, hogy jó vagyok. Hogy családom nem él és nem keress engem senki sem.
Ami nélkül nem tudnék élni
Nem tudom mi nélkül nem tudnék élni talán magam nélkül nem tudok élni.
A családom nekem
egy felejtés varázslat áldozata
Ha én nem lennék
nem tudom mi lenne, de vagyok és ez biztos.
Amit rólam beszélnek
"Szelíd és végletekig türelmes" A lángoló, vadóc nő, aki megkeseríti az életedet, ha szembe állsz vele. Hallottad mi történt vele? Szegény el vesztette az emlékeit. Valami ilyesmiket mondanak a hátam mögött.
Amit szeretek magamban
Az egész lényemet szeretem magamban. Kell ennél több?
Amit utálok magamban
Talán sokszori bizonytalanságomat, hogy meg tegyem vagy ne tegyem meg? Mit tettem volna régen? Nem hagy nyugodni.
Kinézetem
Nagyon hasonlítok Tatiana Maslany nevű szépséges színésznőre. Ja, hogy őt nem kellene ismernem hopsz, nem tudtam. Egy igazán szép nő vagyok és nem csoda, ha a szintemen sok férfi oda van értem. Keresem a stílusomat és keresem azt, ami hozzám illik, nem emlékszem mi volt a kedvenc színem milyen ruhákat hordtam csak azt tudom, hogy most próbálok, visszaemlékezni arra milyen lehettem.
Múltam
Tudod, nem ismerem a múltamat csak azt, hogy miként találtak rám és mi történt azóta velem. Anglia déli homokos partjain találtak rám. Franciául és angolul beszéltem, Morris, Rachel és Eloise neveket emlegettem. Rémült és megviselt állapotban találtak rám néhány segítő szándékú mugli. Örültnek tituláltak engem, hogy varázs szavakat motyogtam és kerestem a pálcámat. Végül felfigyelt rám a Mágiaügyi Minisztérium és átszállítottak a Mungóba két hónapon keresztül ott ápoltak engem. Felépültem, de megállapították nem emlékezek sok dologra. Tudom, hogy boszorkány vagyok és egy iskolába jártam. Elvesztettem a családom és az életem pillanatait tudom, hogy volt első csókom csak nem tudom kivel. Tudom, hogy született egy gyerekem, de nem tudom, hogy hívják. Tudom, hogy decemberben születtem, de nem tudom hányadik napján. Még egy gondolatolvasó varázsló sem tudott többet kiszedni azon kívül, amiket én is tudok már. Egy segítő ápoló befogadott magához és nála lakhatok míg össze nem szedem magam. Kaptam ruhákat tőle és még egy pálcára is beruházott miattam. A minisztériumba felvételiztem és kaptam is munkát ott. Azóta dolgozom, elég ügyes voltam a munkakörömben és rájöttek, hogy nem csak az alantas munkához értek és ide-oda futkorászáshoz, így kaptam pár hete valami jobb és sokkal érdekesebb munkát a szinten. Nem voltam nagy hír az újságlapokban, hogy egy ismeretlen nőt találtak, mert mindenki az egykori halálfaló csoporttal foglalkozott, hogy szabadultak a börtönből. Nem adom fel azt, hogy valaha is meg találom a családomat vagy ők találnak meg engem, de remélem egyszer összefutok velük és meg tudom a múltam többi titkát. Addig is ezt az újat gazdagítom és ismerkedek az itteni újszerű környezettemmel.
Ha újrakezdhetném
Nem hagynám, hogy elvegyék az emlékeimet
Ha egy napig bármit tehetnék
Akkor valahogy visszahoznám az emlékeimet és élném az életem azokkal, akiket szerettem.
Ha kitörne a háború
Meghúznám magam, ha harcolnék biztos megölne valaki engem.
Ha meghalnék
Akkor úgy halok meg, hogy nem ismertem a családomat az otthonomat.
Playby: Tatiana Maslany
Admin
Hétf. Ápr. 27, 2015 7:01 pm
Gratulálunk, házad a Hugrabug!
Kőris, egyszarvúszőr, 10 hüvelyk
Státuszod: Mágikus Katasztrófák és Balesetek Főosztálya alkalmazottja