Vér : félvér Kor : 28 Csillagjegy : Bika Státusz : Varázsbűn-üldözési Kommandó tagja Ház : Griffendél Fészek : Saltusque Párt : GG Oldal : világos Családi állapot : Egyedülálló Karakterlap : Tedd meg! Zene : Katt,ha érdekel!
Hétf. Ápr. 27, 2015 7:48 pm
Brock Kuzey Paulsen
Becenevem:
Kuzey
Nemem:
férfi
Korom:
28 év
Születési évem:
1957
Csillagjegyem:
Bika
Iskolám / Végzettségem:
Roxfort/Plumonbea: Átoktörő és katonai logisztikai szak
Messze nem volt az a mintaapa, mint amilyen másnak megadatik. Anyámat és engem is folyamatosan bántalmazott. Nem csak fizikailag, de lelkileg is. Ő is katona volt, de egy sérülése miatt le kellett szerelnie. Ezt nem tudta elviselni és azután vált ilyenné. Én a serülése előtti énjére nem emlékszem, állítólag,olyan volt, mint a "ma született bárány". Ahogy én ismerem, pont az ellenkezője. Agresszív, erőszakos vadállat. Szinte semmilyen kapcsolatom nem volt az apámmal. Ha anyám nem is volt itthon, én a kertben vagy az utcán lógtam a haverjaimmal. Esetleg lent a parton. Reggeltől egészen késő estig. Örültem, amikor elmentem a Roxfortba, mert ott legalább igazán "otthon" éreztem magam. Negyedikes lehettem, amikor jött a hír,hogy egy véletlen baleset miatt meghalt. Nem volt kár érte..
Édesanyám, Jose Frances Wallace
Apám szöges ellentéte volt, igazi mintaanya. Amelett, hogy főzött, mosott, takarított még rám is figyelt és próbált nevelni. Mondjuk, így is az utcán éltem jó darabig, de ez részlet kérdés. Kiskoromban sokszor próbált tanulásra bíztatni, de nem igazán sikerült neki. Jó anya volt, ahhoz képest, amilyen élet jutott neki.
Öcsém, Nelson "Güney" Paulsen
A szöges ellentétem. Visszahúzódó, csendes fiú. Én mindig is a magam ura voltam és utáltam tanulni. Ő imádott, már kiskorában is magas beosztást képzelt el magának. Volt, hogy napokig nem láttam, mert a szobájába bezárkózva magolt. Soha nem alakult ki semmilyen testvéri viszony közöttünk. Mint két idegen. Nagynénénk mondta egyszer:" Olyanok vagyok mint Kuzey és Güney..észak és dél." Ezek a nevek rajtunk maradtak, sőt én hivatalosan is használom a Kuzey megszólítást. A Plumonbea elvégzése után a Minisztériumba ment dolgozni. Csak ritkán futunk össze, akkor is csak egy köszönésre futja. Remélem, hogy idővel, majd kialakul egy jó kapcsolat köztünk.
Mottóm
"Háborúban az ösztön a legjobb tanácsadó, és általában igen bölcsen teszi, aki hallgat a szavára, mert a hadseregben az ember megtanulja a legjobbat kihozni egy csomó helyzetből."
Amortentiám
puskapor, gépzsír
Különös jellegzetességem
Általában nők közelében tartozkódom, erről szinte mindig meg lehet ismerni. Emellett több tetoválásom is van. Mindegyikhez egy-egy emlék kapcsolódik és semmi pénzért nem válnék meg tőlük.
Ami megnyugtat
egy kiadós edzés
Ami boldoggá tesz
csajozás
Ami bosszant
lusta, életunt emberek
Ahol jól érzem magam
edzőterem, otthon
Hobbim
edzés, futás, kondizás
Rossz szokásaim
Minden nőnek udvarolok, néha dohányzom.
Titkaim
A családomról soha sem beszélek.
Legnagyobb félelmem
Félek, hogy rajtam is kiütközik a poszttraumás stressz.
Ami nélkül nem tudnék élni
edzés
A családom nekem
van egyáltalán?
Ha én nem lennék
nem tudom, hogy kinek hiányoznék.
Amit rólam beszélnek
hogy rengeteg szenvedélyem van, ami igaz is. Csajozás, edzés és persze a munkám. Sokan azt hiszik, hogy minden boszorkánnyal viszonyom van/volt a Minisztériumban. Fogalmazzunk úgy, hogy nem igazán tartom számon..fő a diszkréció.
Amit szeretek magamban
Rengeteg mindent szeretek magamban, sokak szerint önimádó is vagyok. Ki tudja? A kinézetemmel soha nem volt bajom, az idő pedig csak segített rajta. Na meg a sok edzés. Szeretem a nyugodt természetemet,a megfontoltságomat és a kitartásomat. Nehezen alkalmazkodom új környezethez, de ha ráérzek az adott dologra, akkor minden simán megy. Mindig a biztonságot keresem, de elsősorban nem a magamét. Állhatatos vagyok, szeretek mindent az elejétől a végéig módszeresen áttanulmányozni vagy megvizsgálni. A megfontolt és kényelmes vagyok, soha nem kapkodok. Főként, mert nincsen miért. Szeretem a kihívásokat, ilyenkor csúcsteljesítményre pörgök fel és mindenkinél többre vagyok képes. Szeretem a nagy önuralmamat, nagyon nehéz felidegesíteni, de jaj annak, akinek sikerül. Ragaszkodom az elképzelésimhez/dolgaimhoz, nem igazán vagyok befolyásolható. Makacs vagyok és szeretem, ha minden az én elgondolásom szerint megy végbe. Sokan empatikusnak is mondanak, nekem is feltűnt, hogy át tudom érezni az emberek problémáit. Mindig van egy jó tanácsom.
Amit utálok magamban
Nem szeretem a változást vagy ha irányítani probálnak. Földhözragadt vagyok, sajnos családi vonás. Sokáig nehéz felfogásúnak mondtak, de később rá kellett jönnöm, hogy muszáj gyakorlati tapasztalatot szereznem valamiről, mert csak akkor tudom megjegyezni. Lomha és lassú vagyok, szinte soha nem pörgök. Birtokló ösztönöm rettenetesen nagy, ez sokszor okoz problémákat. Ha egyszer valaki felidegesít, akkor utána nagyon nehezen tudom leállítani magam.
Kinézetem
Magas vagyok és izmos. A hajam szőkésbarna, de inkább szőke, kicsit hosszabb az átlagnál. A szemem élén kék, olyan, mintha belelátnék mindenkinek a lelkébe, aki belenéz a szemembe. És a csajoknál sem utolsó. Minden ruhatípust hordok, de a legjobban a kényelmes ruhákat viselem. Egy laza ujjatlan ing és egy kényelmes farmernadrág, plusz egy bakancs vagy bőrcsizma.
Múltam
Mint említettem, nem egy tipikus családban nőttem fel. Nálunk az átlagnál is több probléma volt. Nem is tekintem magunkat családnak. Apánk volt a fő problémaforrás. A leszerelése után teljesen átváltozott. Mugli lévén nehezen viselte, hogy anyám boszorkány és mi is azok lettünk. Amíg a seregben volt, nem igazán érdekelte. Ez az évek során megváltozott. Teljes terrorba éltünk. Vagyis éltek. Én ugyanis egy bizonyos pontnál besokaltam és otthagytam őket. Aztán persze visszamentem, az erdőben nem igazán találtam élelmet. Akkor megváltozott bennem minden. Az egész családot kerültem, eljártam futni és rengeteget edzettem. Ha éppen nem azt csináltam, akkor kint az utcán kerestem haverokat. Még a mai napig is szép számban vannak. A Roxfortba kerülésem után megváltozott az életem. Bizonyos értelemben megszerettem a tanulást és kerestem az új lehetőségeket. Megtetszett a katonaság is, de próbáltam apám hibáiból tanulni. Mégis az iskola elvégzése után beálltam a mugli hadseregbe. Az elején élveztem minden percét, aztán jöttek a borzalmak. A barátaim elvesztése nagyon fájó pont volt. Végül 5 évig bírtam, aztán kiléptem. Magamtól. Nehéz döntés volt, de szükségszerű. Folytatni akartam az iskolát, hogy legyen valami szakmám, így jelentkeztem a Plomonbea átoktörő és katonai logisztikai szakra, amit sikeresen el is végeztem. Most a Minisztériumban dolgozom és örülök, hogy végre sikerült elérni a célomat.
Ha újrakezdhetném
minden más lenne. De most ez van..
Ha egy napig bármit tehetnék
semmit sem tennék máshogy.
Ha kitörne a háború
az élére állnék a világos oldalnak és megszervezném stratégiailag a csapataim mozgását.